Jornades d’organització social per resistir el col·lapse

Ja estem recuperades de les Jornades d’organització social per resistir el col·lapse, un cap de setmana ben intens 🙂 L’organització fem una valoració molt i molt positiva del cap de setmana. L’esforç ha valgut la pena perquè hem pogut sentir una altra versió dels temps que estem vivint. Una versió plena d’il·lusió i optimisme, però també crua i sense gota d’ingenuitat. A nosaltres ens ha servit per carregar-nos les piles i per sentir algunes idees noves per seguir tibant la corda cap al costat de la justícia econòmica, l’ecologisme, el feminisme.

A la web resistirelcollapse.org hem penjat algunes gravacions de xerrades i hem penjat també algunes fotos que ens han fet arribar. Si tens algun material que pensis que pot ser d’interès mirarem de fer-li un lloc també a la web.

I ara què? Doncs si vius al Bages o Moianès -o hi véns sovint-, t’animem a participar de l’Ecoxarxa del Bages si encara no ho fas, o a subscriure’t als nostres canals de comunicació (ecoxarxadelbages.org, twitter, instagram). Si ja hi ets inscrita, t’animem a participar de les assemblees i a tenir més present la moneda social al teu dia a dia. Si vius a un altre territori, t’animem a investigar si hi ha alguna moneda social autogestionada vora teu i a sumar-t’hi; i si no n’hi ha, a participar de la manera que tinguis a l’abast per crear i enfortir aquestes xarxes de suport mutu que pensem que seran les millors eines per a amortir i amorosir aquest col·lapse del sistema actual.

Donar-vos les gràcies una darrera vegada per tota la col·laboració que hem rebut, i per la comprensió quan alguna cosa no ha sortit del tot bé.

1 responses to “Jornades d’organització social per resistir el col·lapse

  1. casadenaixementsmigjorn

    Hola, m’ha arribat aquesta informació: us la reenvio per si pot ser d’interès.

    Programació FESS rural 2021

    7 d’agost de 2021 a la Cooperativa Verntallat, Vall d’en Bas, La Garrotxa.

    https://fessrural.cat/programacio-2021/

    Salut!

    Elisabet

    De: Ecoxarxa del Bages Enviado el: domingo, 01 de agosto de 2021 11:22 Para: migjorn@migjorn.net Asunto: [Entrada nova] Jornades d’organització social per resistir el col·lapse

    Esteve Badia posted: ” Ja estem recuperades de les Jornades d’organització social per resistir el col·lapse, un cap de setmana ben intens 🙂 L’organització fem una valoració molt i molt positiva del cap de setmana. L’esforç ha valgut la pena perquè hem pogut sentir una altra v”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.