Diners per a tothom! Curs d’economia

cartell
*Clica la imatge per descarregar-te el cartell en PDF.

Ens fa molta il·lusió anunciar el curs d’economia bàsica que hem organitzat des de l’Ecoxarxa de Bages i que farem durant quatre divendres del proper mes de març. El curs l’impartirà la professora Susana Martín Belmonte. Des del nostre punt de vista la Susana fa un excel·lent anàlisi crític de l’actual sistema capitalista, n’identifica els mecanismes essencials i els seus efectes sobre la societat. A partir d’aquest coneixement és capaç de proposar idees per a la construcció de sistemes econòmics alternatius i sans, com vol ser l’Ecoxarxa del Bages. És per nosaltres una economista de referènica, i serà un honor poder-la escoltar durant aquest curs que a més ha estat absolutament fet a mida de les nostres necessitats.

Consulteu el programa detallat del curs.

El curs es titula Diners per a tothom perquè ens proporcionarà les eines per entendre l’economia amb facilitat explicada per a tots els públics, però amb tot el rigor i la profunditat necessària. Està orientat a persones sense cap formació prèvia, tot i que des d’un punt de vista que els iniciats també trobaran molt interessant. A la gent de l’Ecoxarxa ens servirà a més per a poder gestionar de forma més eficaç la nostra moneda social.

El curs té un cost de 1.5ℏ o 15€* per persona i cal inscriure’s abans de l’1 de març a https://abonahora.wordpress.com/curs2014. Té una durada total de 8 hores repartides en quatre sessions els divendres 7, 14, 21 i 28 de març de 18h a 20h de la tarda i es farà a les instal·lacions que ens cedeix l’Escola Agrària de Manresa, a l’edifici de la FUB. Hem organitzat el curs conjuntament amb l’associacó l’ERA.

*Si t’interessa el curs però no pots pagar-ne el cost escriu-nos a horabages@gmail.com i ho solucionem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.