15N Jornada assembleària de l’Ecoxarxa

cartell15N

El dissabte 15 de Novembre us convidem a totes les persones interessades en conèixerparticipar o decidir el rumb de l’Ecoxarxa del Bages per aquest proper curs a la jornada assembleària de l’Ecoxarxa que farem a Cal Cases.

Últimament hem estat difonent la idea de l’Ecoxarxa, dinamitzant l’ús de la moneda social a la comarca, fent els mercats de l’Estraperlo, resolent les incidències quotidianes i formant-nos en economia. També hem modificat alguna de les regles econòmiques de l’ecoxarxa per fer-la més adequada i hem fet alguns passos endavant: hem canviat el programa informàtic a un de codi lliure i amb més possibilitats i hem donat el primer microcrèdit en euros sense interessos.

Ens sembla que ara és moment de parar i plantejar-nos quines fites ens volem marcar per al proper curs i veure també quines forces tindrem per a dur-les a terme. La moneda social és una eina de transformació social molt poderosa, i al Bages ja comença a tenir una certa implantació. Toca ja convertir-la en una alternativa cada cop més real.

I això ho podrem fer si cadascú hi posa el seu granet de sorra! Un bon principi: venir a la jornada del dia 15! Prometem que serà, a més d’interessant i productiva, tant lleugera i divertida com puguem. I a més el lloc acompanya 🙂 Al migdia farem dinar amb el que entre tothom portem i al vespre ja cuinarem alguna coseta organitzada i ho celebrarem amb una mica de festeta.

Si només pots venir a un tros de la jornada, també s’hi val! I si tens algun dubte o proposta o no saps com arribar-hi contacta amb nosaltres per email o per on sigui!

ORDRE DEL DIA

  • 10h Arribada, cafetó i coca mentre esperem ser-hi tots i totes.
  • Dinàmiques per a presentar-nos i trencar el gel.
  • Balanç de l’Ecoxarxa en l’últm any.
  • Pluja d’idees sobre propostes a parlar o treballar.
  • Valoració de l’interès de les diferents propostes.
  • Treball en grups temàtics.
  • 14h Dinar de traje.
  • 16h Treball en grups temàtics.
  • Posada en comú.
  • 20h Sopar popular.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.