Mercat de l’Estraperlo dissabte 28N a Navàs

navas2015-500

L’últim dissabte de Novembre tenim cita a Navàs per fer-hi el Mercat de l’Estraperlo. Serem a la plaça Antoni Gaudí, al final del passeig.

Aquesta vegada hem escollit com a tema del dia La vinya i el vi. Per això comptarem amb una xerrada a càrrec de Joan Soler, enòleg, titulada La vinya amb varietats autòctones al Bages (Malvasia, sumoll, picapoll, macabeu…) i elaboració de bon vi amb mitjans domèstics. Esperem que sigui del vostre interès. A més, per acabar-ho d’arrodonir farem un tast amb els vins que duguin els productors del mercat que en facin. Com sempre, no faltarà la paella vegetariana per dinar. L’Ajuntament ens ha dit que posaran un foc a terra per no passar fred, així que tot i ser novembre esperem estar ben a gust!

El mercat començarà a les 10h del matí, així que si vols dur parada, i sobretot si has de descarregar amb el cotxe, vine uns minuts abans. Per participar només cal que et presentis a l’hora amb la teva taula i cadira!

Així que reserva lloc a l’agenda! I si hi ha cap dubte escriu-nos a horabages@gmail.com.

Una altra economia és possible!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.