Gràcies per la teva aportació!

Avui dia 1 d’octubre fem el cobrament de 1ħ corresponent a la quota anual de participació a l’Ecoxarxa del Bages, tal com vam anunciar fa algunes setmanes.

Col·laboració amb tasques

És possible (i molt millor!) col·laborar amb l’Ecoxarxa fent directament alguna de les tasques de gestió o difusió de la moneda social enlloc de pagar la quota anual.

Si també ho prefereixes així pots mirar aquesta llista de tasques i enviar-nos la teva proposta a horabages@gmail.com o encara millor venir a una assemblea a explicar-nos-ho. Evidentment també estem oberts a escoltar les teves idees o a reconèixer les tasques de dinamització de la moneda social que ja estàs duent a terme.

Quan facis alguna d’aquestes col·laboracions directes contacta’ns per retornar-te l’import de la quota. Si és després del 31 de desembre, contarà per la de l’any que vé.

Comptes inactius

Aquells comptes amb més de dos anys sense cap intercanvi se’ls retornarà automàticament la quota i se’ls donarà de baixa el 31 de desembre previ avís. Sempre es podrà reactivar el compte en el futur.

Si és el teu cas però vols reactivar el teu ús de la moneda social i assumir el pagament de la quota, avisa’ns i mantindrem el teu compte activat.

Objectius

Els objectius que perseguim amb aquesta iniciativa de la quota anual són els següents:

  • Repartir millor les tasques de gestió i promoció de l’Ecoxarxa entre tots els seus membres. Volem construir una nova economia on tothom col·labora i tothom pot decidir.
  • Augmentar la capacitat per a fer créixer la xarxa de moneda social del Bages i Moianès. Fins ara totes les tasques de l’ecoxarxa han estat fetes amb treball voluntari. A partir d’ara volem poder afegir a aquest treball voluntari també serveis professionals que puguin ser remunerats amb moneda social.
  • Cobrir les despeses de funcionament de l’Ecoxarxa. Per l’ús de l’IntegralCES hem de pagar 0.1ħ anual per cada compte. També tenim despeses quan imprimim material de difusió, quan abonem el transport o convidem a dinar les persones que vénen a xerrar o a actuar a alguns Mercats de l’Estraperlo, etc.
  • Tancar els comptes inactius. Volem que totes les ofertes i tots els comptes que hi hagi a l’Ecoxarxa siguin actualitzats i realment disponibles. Pensem que la quota de 1ħ anual ajudarà a tancar aquells comptes que pel motiu que sigui ja no estan interessats en seguir formant-ne part.

Com sempre, això és una iniciativa que podem anar modificant segons l’experiència. Si tens idees sobre com millorar-ho, vine a compartir-les a l’assemblea de l’Ecoxarxa. I moltes gràcies per la teva aportació en la construcció d’una nova economia on les persones són al centre.

2 responses to “Gràcies per la teva aportació!

  1. Quin dia,quina hora es l Assamblea?

    • Les assemblees són el 2n i 4t divendres de mes a les 21h a l’Ateneu la Sèquia, a la Plaça Major de Manresa. Així que la propera és el 14 d’Octibre. I no cal dir que són obertes a totes i tots els membres de l’Ecoxarxa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.