Documental: Decrecimiento, del mito de la abundancia a la simplicidad voluntaria

Cartell documental decrecimiento

Existeix un món present, el món del desig, del “tenir”, del “sempre més”, caracteritzat per l’absència de límits al creixement econòmic. Un món que avui s’esfondra a causa del declivi dels recursos energètics, les matèries primeres i la crisi ambiental. I existeix un món que està venint, el món del “ser”, on cada vegada més persones reinventen la seva manera de viure per adaptar-la als límits de la biosfera i a les necessitats reals del ser humà.

Amb aquesta sinopsi Luis i Manuel Picazo Casariego presenten el seu treball audiovisual Decrecimiento, del mito de la abundancia a la simplicidad voluntaria. Aquest divendres 11 de Novembre a les 19:30h podrem veure’l a l’Ateneu popular La Sèquia de Manresa, en una de les primeres projeccions a Catalunya.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.