5a Jornada Assembleària de l’Ecoxarxa del Bages

ja_avinyo_2017

Aquest dissabte 18 de febrer al matí convidem a totes les persones vinculades i amb ganes de participar i decidir a l’Ecoxarxa del Bages a la 5a Jornada assembleària que aquest any farem a Cal Verdaguer d’Avinyó (Plaça Major 27). És una bona oportunitat per trobar-nos, conèixer el nostre balanç de l’any i de projectar idees, propostes, compromisos i, en definitiva, de com volem que segueixi el rumb de l’Ecoxarxa.

Ens trobarem a les 9:30h, farem un cafè i estarem treballant fins l’hora de dinar. Llavors farem una calçotada popular entre totes les que haguem participat. Es dóna el cas que el mateix dia a les 16h hi ha la manifestació per les persones refugiades a Barcelona, així que qui hi vulgui anar tindrà el temps just de menjar quatre calçots i marxar de seguida.

És important que confirmeu l’assistència a horabages@gmail.com en els propers dies, per anar organitzant la jornada i el dinar. I que en feu difusió entre la gent propera implicada o interessada a participar a l’Ecoxarxa.

Si no has vingut mai a una assemblea de l’Ecoxarxa, aquesta és una bona oportunitat per conèixer de prop el sentint i el funcionament del projecte.

Ens hi trobem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.