Mercat de l’Estraperlo a Manresa dissabte 3 de Juny

Per segon any les activitats per impulsar una altra forma d’entendre l’economia s’obren pas a Manresa. El 3 de juny tindrà lloc la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària a la plaça Sant Domènec de Manresa i el Mercat de l’Estraperlo hi serà present.

Enguany el Mercat de l’Estraperlo començarà a les 16h just després de la tradicional paella vegetariana. Des de les 11h del matí fins a les 20h la plaça estarà plena d’activitats, tallers i música. No us ho perdeu!

Si no vols deixar escapar l’oportunitat de dinar i posar parada al centre de Manresa, només cal que ens escriguis a horabages@gmail.com i vinguis dissabte a la plaça amb la teva taula, cadira i productes. Com sempre, la participació al mercat és gratuïta, i podràs intercanviar amb les altres paradistes de forma directa o en moneda social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.