Mercat de l’Estraperlo el diumenge 25 de Març a Navarcles

Canvi de lloc per la pluja: el mercat es farà a l’Escola Catalunya

Els mercats de l’estraperlo ja s’han descongelat! 

El diumenge 25 de Març estrenarem plaça a la Font Nova del poble de Navarcles. La gent de la Festa Alternativa de Navarcles (FAN) ens ha convidat a participar de la seva calçotada popular. Així que muntarem el mercat a partir de les 11h del matí i fins l’hora de dinar. Aquesta vegada no farem paella, sinó que ens sumarem a la calçotada. Cap a les 12:30h també farem una breu tertúlia sobre els cultius de les plantes de l’hort que toca plantar ara amb alguns dels horticultors de l’Estraperlo i qui s’hi vulgui sumar. La gent de la FAN, a més, també té preparats dos concerts i un bingo.

Com sempre, per posar parada només cal que vinguis amb la teva taula i productes. I si ens avises a horabages@gmail.com anirà bé per fer previsió. Si tens cap dubte també pots escriure’ns a aquest mateix correu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.