Jornada de l’Ecoxarxa del Bages

cartell2019.png

Com cada any aquesta època, de de l’assemblea de l’Ecoxarxa del Bages proposem un dia per parar a reflexionar el camí recorregut i imaginar el que volem recórrer. Serà el dissabte 2 de febrer a La Font Nova: el pla és arribar sobre les 9:30h, esmorzar a càrrec de l’Ecoxarxa, i fer la jornada durant el matí. Cap a les 14h acabarem i farem un dinar entre el que cadascú portem per compartir.

L’objectiu de la jornada és fer balanç de l’últim any, veure com estan els comptes i marcar les línies estratègiques per al proper any. Tenim ganes de canviar el funcionament de les assemblees per a que sigui més inclusiu. Seguirem pensant maneres per a que la moneda social sigui més viva i transformadora, a partir sobretot del projecte del darrer any: el Punt d’Intercanvi. També voldrem fer un calendari de Mercats de l’Estraperlo.

Per a fer previsió, si us plau inscriviu-vos a horabages@gmail.com. Totes les persones que formem part de l’ecoxarxa hi estem convidades a participar! L’Ecoxarxa és una alternativa econòmica construïda entre totes les persones que en formem part: aquesta és doncs una bona oportunitat per poder crear l’economia que volem. Tan si tens idees de com millorar la moneda social com si tan sols tens curiositat per veure què s’hi cou, seràs molt benvinguda i ens interessarà molt saber la teva opinió 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.