Assemblees dissabtes al matí

assemblees

Fa quinze dies la gent de l’assemblea de l’Ecoxarxa del Bages vam aturar-nos a reflexionar sobre el rumb de l’Ecoxarxa i la moneda social que cuidem des de fa ja set anys. Un dels temes que teníem sobre la taula són les assemblees. Tot i que aquest últim any 2018 és el que més moneda social s’ha intercanviat, les assemblees no són tant participatives ni eficaces com voldríem. El que fa la moneda social radicalment diferent de l’euro no és només que és local, que promou una economia més justa i que cuidi les persones i el territori. És, sobretot, que està creada i gestionada directament per la comunitat que la fem servir, a través de l’assemblea. Per això volem fer el que estigui a les nostres mans per a que les assemblees siguin més inclusives i convidin més a la participació.

Fins ara havíem estat trobant-nos els divendres al vespre cada quinze dies. A partir d’ara ho farem els dissabtes al matí, una vegada al mes. Generalment serà el 3r dissabte de cada mes, amb alguna excepció. Aquest horari és més apte per a xarxistes amb petits i petites i a més també tindrem el cap més clar. La propera serà el 16 de febrer a les 10:30h a l’Ateneu La Sèquia. L’hora i lloc de la resta estan per confirmar.

A part de l’horari, també volem que siguin reunions més productives, i per tant mirarem de tenir-les una mica preparades. Pel proper 16 de febrer tenim:

  • Aportació de quota i pressupost 2019
  • Concreció d’algunes propostes de dinamització

La de març la dedicarem al Punt d’Intercanvi. Volem fer-lo més útil per a tothom, a partir de l’experiència dels primers mesos i amb el punt de vista de les persones que hi porten i hi compren productes habitualment.

Les properes seran: 28 d’abril (a la tarda, després del mercat a La Plana), 18 de maig, 15 de juny, 20 de juliol.

Fins aviat! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.