Trobada Ecoxarxista el 9 de març

trobada.pngEl dissabte 9 de març us convoquem a totes les persones que fem servir o ens agradaria fer servir la moneda social del Bages a les 10h del matí a l’Ateneu popular la Sèquia de Manresa, entrant per la Plaça Major. Farem la Trobada Ecoxarxista, un espai on compartir experiències amb la moneda social del Bages.

L’objectiu de la trobada és doble:

  • Per a les que estem oferint serveis, posar en comú les pràctiques que ens ajuden a tenir sortida a l’Ecoxarxa i compartir maneres per a que la moneda social ens sigui més útil.
  • Per a les que estem oferint productes al Punt d’Intercanvi, veure com podem millorar la gestió del PI: estocs, comandes, comunicació… i com ho podem fer per a que encara funcioni millor.

Començarem amb un esmorzar de traje, és a dir, agraïrem que portis alguna coseta per compartir de menjar o beure. Després de les presentacions entre nosaltres i de la jornada, passarem a escoltar l’experiència d’algunes persones per les que la moneda social és un element important en la seva activitat diària. Veurem així, molt breument, diversos punts de vista i també et convidem a dir-hi la teva! Després ens dividirem en dos grups: un de serveis i l’altre de productors per tractar els dos punts de la trobada. Acabarem amb un vermutet de productes del PI.

Aquesta trobada no és per discutir qüestions tècniques ni organitzatives que ja fem a les assemblees, sino que és per veure què podem fer individualment i col·lectivament per a fer la moneda social més dinàmica i transformadora. Si tot just estàs començant amb la moneda social o fa temps que hi ets però la fas servir poquet o gens -com la majoria dels inscrits-, pensem que la jornada et pot interessar especialment. També anirà bé tenir el teu punt de vista i perquè creus que no fas servir la moneda social tant com voldries.

T’hi esperem 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.