Mercat de l’Estraperlo dissabte 20N a Artés

El proper dissabte 20 de novembre ens trobem al Bosquet de l’Aplec d’Artés per celebrar un nou Mercat de l’Estraperlo amb els amics de l’Ateneu la Falç. Aquest mercat serà molt especial perquè és una de les activitats que formen part de la Travesía por la Vida de les Zapatistes. Així doncs esperem tenir ocasió de conèixer de primera ma les seves lluites i visions i compartir també les nostres.

A banda d’això, la dinàmica serà l’habitual: comencem a les 11h del matí i hi haurà paella vegetal per dinar a càrrec del Javi. Si vols posar parada només has de ser a l’hora i lloc amb la teva taula i productes, i millor si ens avises a horabages@gmail.com o al 616297635 per fer previsió.

Per cert, l’escassedat de contenidors marítims no afecta a l’Estraperlo, així que no et preocupis per això 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.