Mercat a La Plana el 14 d’agost

Com és ja tradicional a mig agost farem el Mercat de l’Estraperlo a La Plana, al municipi de Santa Maria d’Oló (Com arribar-hi). Enguany serà el 14 d’agost des de les 11h del matí i fins després de dinar la paella vegetariana aquesta vegada a càrrec de Cal Cases.

L’agost és temps de vacances però també és el temps que els horts estan més carregats de fruits. Per això ens sembla ben interessant el taller a càrrec de la Matilde Grau sobre fermentats vegetals, que ens ajudarà a conèixer alternatives per a conservar l’abundància estival.

Al mercat de l’Estraperlo hi trobareu productes alimentaris, artesanals i artístics locals i ecològics; i és el camp d’experimentació d’una nova economia que vol respectar l’entorn i les persones que en participem a través també de la moneda social.

Si vols posar parada, només cal que siguis abans de les 11h a La Plana per descarregar amb la teva taula i productes. I si ens pots avisar a horabages@gmail.com millor així podem fer previsió de l’espai i si tens cap dubte pots escriure’ns també a aquest correu.

Cartell del Mercat de l’Estraperlo del 14 d’agost a La Plana. Versió PDF per imprimir.

One response to “Mercat a La Plana el 14 d’agost

  1. Santi Vilalta

    Vindré el dia 14 a muntar la paradeta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.