Jornada assembleària – 26 de Novembre

Aquest dissabte 26 de Novembre farem la primera jornada assambleària de l’Ecoxarxa, durant tot el dia, a la casa Els Andreus a Artés.

La idea és poder parlar tranquilament dels temes que se’ns fan massa llargs a les assemblees i també aprofitar per veure’ns i fer un bon dinar. Tothom hi és convidat, i molt especialment qui no acostumi a venir a les assemblees o les nouvingudes.

Anirem arribant cap allà a les 10h per començar a les 10:30h. Durant el matí parlarem de com dinamitzar la xarxa d’intercanvis, i durant la tarda de la valoració dels productes i serveis. Tenim previst acabar no després de les 19h.

Programa de la jornada

Fins dissabte!

Com arribar a Els Andreus:

Carretera d’Avinyó a Prats de Lluçanés. Després del punt quilomètric 58, la Ctra creua el riu (Relat), i just després del pont hi ha un trencall a la dreta bastant brusc, amb un rètol que posa La Roca Els Andreus. Seguiu la pista. Primer deixeu La Roca a la dreta, paseu entre una bassa a l’esquerra i un corral a la dreta, i just després el camí tomba a la dreta i enfila unes pujades bastant dretes. Seguiu pel camí principal durant aprox 1 o 1,5 km, fins que arribeu al pla de dalt, entre camps de conreu, i us trobeu tres camins (rollo conte tradicional, on es dividien els tres fills). Agafeu el de l’esquerra i veieu la casa que té una gran terrassa amb quatre columnes.

One response to “Jornada assembleària – 26 de Novembre

  1. Tenim una mica de recull de la passada jornada assembleària que vam fer el 26 de Novembre a Avinyó. Qui no vagi poder venir o vulgui fer memòria pot fer-ne una ullada aquí:
    jornada 26 de novembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.