Gra de sorra cap a la sobirania energètica

Un dels debats que hem estat tenint a les últimes assemblees és la possibilitat d’invertir els diners que tenim de l’intercanvi inicial d’hores per euros. Volíem trobar una inversió que ens servís alhora per a recolzar la moneda social i que tingués un rendiment per a la comunitat. Hem arribat a la conclusió que una bona manera de fer-ho és muntar petites instal·lacions fotovoltaiques que ens ajudin a reduir la factura energètica.

La idea és la següent: en un lloc on hi hagi un consum base bastant elevat cada dia (uns 600W per anar bé) es pot posar un panell fotovoltaic directament endollat a la instal·lació elèctrica interna. D’aquesta manera es consumirà directament l’energia produïda pel panell abans que la de la xarxa.

Si et pot interessar per a casa teva, vols col·laborar o informar-te’n millor envia’ns un correu o vine a la propera assemblea.

One response to “Gra de sorra cap a la sobirania energètica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.