26 de Juliol mercat a la tarda!

El proper dissabte 26 de Juliol ens tornem a trobar en un Mercat de l’Estraperlo amb vàries novetats. La primera és que per primera vegada visitarem el poble de Monistrol de Calders amb motiu de la primera Fira de consum crític EcoMonistrol. I la segona és que serà a la tarda. Esperem que així el clima no serà tant dur i més gent s’animarà a passejar i aturar-se a les parades i les diverses activitats que ens han preparat la gent del grup de consum La Meuca.

Si vols que la organització et deixi una taula o punt de llum per la teva parada, cal que t’inscriguis abans del 23 de Juliol enviant un mail a amalia@topomira.com. I si no necessites res també ens anirà bé que t’inscriguis per fer previsió d’espai.

El mercat començarà a les 17h de la tarda i durarà fins les 22h del vespre pels carrers del poble. Durant la tarda hi haurà tallers de cuina vegetariana, d’elaboració de pasta fresca, conferències sobre grups de consum i sobre llavors. Acabarem la jornada amb una fideuà vegetariana popular, enlloc de la tradicional paella.

A continuació hi ha el cartell amb els horaris de totes les activitats:

26_07_2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.