Diapositives i apunts del curs d’economia

Ara farà mig any vam fer un curs d’economia bàsica que vam titular Diners per a tothom!, amb la intenció d’entendre amb profunditat les bases del sistema econòmic i monetari capitalista i quins són els mecanismes que fan que esdevingui un sistema injust. Així com també aprendre a crear sistemes econòmics alternatius i sans, com és el que intentem amb l’Ecoxarxa del Bages.

La professora va ser la Susana Martín, economista independent i autora del llibre Nada está perdido, i que ara ha compartit amb nosaltres la presentació que va editar especialment pel curs. Així que si hem de fer memòria ja tenim on agafar-nos! Aprofitem per publicar també uns apunts del curs i quatre diapositives sobre l’estat econòmic de l’Ecoxarxa que vam fer servir a l’última sessió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.