Diumenge 5 mercat a Camps

Aquest diumenge 5 d’octubre tenim cita a Camps, Fonollosa, per celebrar-hi el primer mercat de l’Estraperlo del curs junt amb la Fira del Menestral de Camps. Ja fa anys que cada tardor un bon grapat de paradistes artesans tenen cita en aquest poblet del Bages i molta gent de la vora i també de fora ho tenen a l’agenda per no perdre-s’ho.

Com l’any passat, aquest mercat conjunt comptarà amb parades i visitants no estraperlistes. Així podrem conèixer nova gent i fer-nos conèixer. Per altra banda, això també ens fa haver-nos d’adaptar una mica: les parades han de ser de productes artesanals, cal inscriure-les abans de divendres (envia un mail a amalia@topomira.com amb els metres que ocuparàs) i, molt important, cal tenir la parada muntada abans de les 9h del matí. L’essència de l’Estraperlo però no es perd: tindrem la tradicional paella vegetariana, farem ús dels intercanvis i la moneda social i passarem un bon matí plegats. El mercat durarà just fins havent dinat.

Hi ha previstes tot d’activitats paral·leles al mercat que van des d’una actuació de teatre, passeig amb burro, curses de cargols, exposició de maquinària agrícola antiga, etc.

Ens hi trobem!

Fira del Menestral i Mercat de l'Estraperlo l'any passat a Camps

Fira del Menestral i Mercat de l’Estraperlo l’any passat a Camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.