Diumenge 29 mercat a Sallent

Cartell del mercat del 29 de març

Ja arriba el primer Mercat de l’Estraperlo de la primavera! Serà el diumenge 29 de març a la plaça St. Antoni Maria Claret -dels arbres pels amics- de Sallent. Com que és temps de plantar, el tema del dia d’aquest mercat és l’horticultura. A les 12h farem una tertúlia sobre Horticultura ecològica a càrrec de Nil Puig de l’Hort del Puig, i a les 13h una Visita didàctica a l’hort de l’Esteve Padullés, allà prop. I per dinar tindrem la paella vegetariana de l’Ambròs. Així doncs, dia inmillorable per compartir el saber tradicional que ens ha ben alimentat durant segles, a més del mercat de parades habitual. Com sempre, també és bon dia per fer servir o informar-te sobre la moneda social del Bages.

Si vols participar muntant parada, l’únic que has de fer és presentar-te a les 10h del matí a la plaça amb taula i cadira i els teus productes, per muntar i començar el mercat a les 10:30h, que durarà fins que la paella estigui a punt. Si tens cap dubte escriu-nos a horabages@gmail.com.

I recorda que durant el 2015 hi haurà mercat de l’Estraperlo cada últim diumenge dels mesos senars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.