Diumenge 31 de maig Mercat a Artés

estraperlo31M2015-500

Ja tenim apunt el proper Mercat de l’Estraperlo! Serà el diumenge 31 de Maig al poble d’Artés. Aquesta vegada canviem la ubicació tradicional per una de més cèntrica. Farem el mercat davant la Cruïlla d’Entitats, al carrer Diagonal. El tema del dia aquesta vegada són les plantes medicinals.

Començarem a les 11h del matí, i a les 11:30h tindrem la xerrada titulada Apropem-nos a les plantes medicinals. En acabat, sobre les 12:30h vindran la colla castellera Picapolls de la Gavarresa a fer un assaig casteller. Una hora més tard començarà el vermut a ritme de Jazz. La música la posarà el grup Blue Fiction,  i el vermut l’organitzem des de l’Ecoxarxa del Bages per recaptar fons per la propera campanya de difusió de la moneda social que estem preparant. Com no podria ser d’altra manera, en acabat tindrem paella vegetariana per dinar.

Si vols portar parada, només cal que et presentis uns minuts abans de les 11h amb taula i cadira i els teus productes, el lloc net de de cotxes al començar el mercat. No es paga ni un cèntim d’hora participar del mercat! Si tens algun dubte o vols fer alguna aportació, pots trobar-nos a horabages@gmail.com.

Fes-ne la difusió que consideris! Clicant la imatge se’t descarregarà el cartell en PDF.

One response to “Diumenge 31 de maig Mercat a Artés

  1. Retroenllaç: Ferias de intercambio y moneda social | Mocca, la mona capuchina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.