Mercat diumenge 16 a Oló

estraperlo16A2015-500

L’Ecoxarxa no tanca per vacances, i el diumenge 16 d’agost farem Mercat de l’Estraperlo al mas La Plana, Santa Maria d’Oló.

Fem aquest mercat dins les Jornades d’Estiu La Plana 2015, i com sempre tothom hi està convidat a participar: Si vols portar parada només has de ser-hi per anar bé abans de les 11h amb taula, cadira i els teus productes. També pots venir a conèixer, comprar o intercanviar els productes agraris, alimentaris, artístics i artesanals que estem creant, o bé senzillament a passar un bon matí i dinar la tradicional paella vegetariana popular en un bon entorn.

A les 12h del migdia farem una xerrada sobre la moneda social i l’Ecoxarxa del Bages. La xerrada serà una oportunitat pels assistents a les jornades de conèixer les alternatives econòmiques que estem construïnt. També ens servirà per obrir un petit espai de debat sobre la nostra moneda.

Com arribar-hi:

Feliç intercanvi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.