Mercat aquest diumenge 27S a Moià

Cartell del mercat de l'Estraperlo a Moià

Aquest diumenge 27 de Setembre no només hi ha les eleccions: Moià tornarà a acollir el Mercat de l’Estraperlo. Serem a la Plaça del Casal des de les 11h del matí i fins havent dinat. Tothom hi està convidat a participar.

Com sempre, serà el lloc de trobada dels qui estem creant productes agraris, alimentaris, artesanals, artístics, i de tota mena per intercanviar-los, comprar-los i vendre’ls, fer ús de la moneda social i, sobretot, coneixer-nos i passar un bon dia plegats. Si vols portar parada, només cal que et presentis uns minuts abans de les 11h del matí amb la teva taula i cadira.

Cap a les 12h tindrem ocasió d’escoltar la proposta de l’associació Terrafranca, que amb el lema “Volem protegir i garantir l’ús agrícola, ramader i forestal dels espais rurals a perpetuïtat”, es dediquen a fer-se amb la titularitat de finques agràries per posar-les a disposició de persones que volen dur-hi a terme projectes agroecològics.

Proposem també trobar-nos havent dinat les persones que estiguem interessades en moure la moneda social dins l’àmbit del Moianès.

Si tens algun dubte o comentari, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu horabages@gmail.com. I disculpa que en aquesta ocasió avisem amb tan poc marge!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.