Els trangènics i la multinacional montsanto

Cartell xerrada montsanto

Volem participar també de la La marxa mundial contra Montsanto i és per això que dijous 19 a les 19h serem a l’Ateneu popular La Sèquia de Manresa per parlar sobre el model d’agricultura que tenim avui dia. Contarem amb en José Ramon Olarieta, de Som lo que sembrem, que farà una xerrada que porta per títol Els trangènics i la multinacional Montsanto.

Aquesta ha estat una iniciativa dels companys d’Arran Manresa en la que tant l’Ecoxarxa del Bages com la cooperativa de consum La Guixa ens hem sumat per fer pinya a favor d’un model d’agricultura que sigui respectuós amb el medi i les persones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.