Mercat de l’Estraperlo a Manresa dissabte 28M

manresa-maig2016-1024

El dissabte 28 de maig tenim cita a la plaça Sant Domènec de Manresa per fer-hi el Mercat de l’Estraperlo. Aquesta vegada el mercat és dins el que hem anomenat la 1a mostra d’economia social i solidària, iniciativa de la Casa Flors Sirera.

A més de les habituals parades del Mercat de l’Estraperlo, aquesta vegada comptarem amb estands de força de les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària presents a la comarca: empreses cooperatives, comerç just, banca ètica, ONG…

Tindrem un matí ple d’activitats ben interessants. A les 11h farem un joc amb el que podrem veure l’efecte de diferents models monetaris en el funcionament de l’economia i del nostre dia a dia. A les 12h podrem gaudir dels contes de l’Ós Mandrós. Mitja hora més tard comptarem amb el gran Arcadi Oliveres que ens parlarà sobre els efectes que pot tenir el TTIP sobre les alternatives econòmiques que estem creant. I cap a les 14h tindrem el luxe de poder dinar la tradicional paella vegetariana al mig de la plaça (sota les carpes si fa massa sol!).

Si no vols deixar escapar l’oportunitat de posar parada al centre de Manresa, només cal que ens escriguis a horabages@gmail.com o ens facis un truc al  639355481 i vinguis dissabte a la plaça amb la teva taula, cadira i productes. Podràs entrar amb cotxe a la plaça a partir de les 10h del matí, i a les 11h ja han de ser tots els cotxes fora i la parada a punt per començar. Com sempre, la participació al mercat és gratuïta, i podràs intercanviar amb les altres paradistes de forma directa o en moneda social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.