Mercat de l’Estraperlo el 15 d’agost a Oló

laplana2016-500

L’Ecoxarxa del Bages no fa vacances a l’agost, època de bones collites als nostres horts! Així que us convidem a participar al Mercat de l’Estraperlo que farem el dilluns 15 d’agost a La Plana, Santa Maria d’Oló.

Aquest mercat té lloc dins les Jornades d’Estiu La Plana 2016, i com sempre és obert a tothom qui vulgui venir a intercanviar, comprar, i vendre els productes alimentaris, artesanals, artístics, etc que estem creant. I a descobrir o fer ús de la moneda social del Bages i el Moianès. Es preveu un dia interessant i agradable, en un entorn fresc i acollidor.

Durant el matí farem un joc per adonar-nos de la influència del tipus de moneda en el nostre dia a dia. A continuació comptarem amb la Xarxa d’Economia Solidària per parlar sobre la xarxa d’empreses on les persones, i no el capital, són al centre. També parlarem de l’Espai de Coordinació de Monedes Socials, que ens permet establir maneres coordinades d’intercanviar les nostres hores amb altres xarxes locals de moneda social per anar teixint així una xarxa de monedes socials coordinades arreu del territori.

Si vols venir a posar-hi parada, només cal que ens avisis a horabages@gmail.com i que vinguis amb la teva taula i les teves coses abans de les 11h del matí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.