28O Trobada d’artistes i mercat a la Colònia Jorba

coloniajorba2018

Deu anys després de la seva primera edició, torna la Trobada d’Artistes a la Colònia Jorba el diumenge 28 d’Octubre amb més força que mai. Des de les 10h del matí i fins les 10 de la nit la gent de la Colònia ha preparat un munt d’activitats: infantils, pintura, dansa, clown, contacontes, cantautora, grups de música i el que s’improvisi entre les artistes convidades. I per acabar DJ!

El Mercat de l’Estraperlo no hi faltarem. Les paradistes haurem d’arribar cap a les 10h i aquella mateixa hora hi haurà xocolatada. Per dinar hi haurà la tradicional paella i  també hi haurà servei de barra tot el dia i montaditos per picar al vespre. Es veu a venir un dia amb un gran ambient 😉

Si vols venir a posar parada només cal que duguis les teves coses, taula i cadira i et presentis a l’hora (10h!) al lloc (Colònia Jorba!). Si tens algun dubte pots escriure’ns al nosre correu horabages@gmail.com.

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.