Dissabte 24 Mercat de l’Estraperlo al PI

Cartell

El dissabte 24 de Novembre farem Mercat de l’Estraperlo al pati del Punt d’Intercanvi, un racó encantador i fins ara ben poc explotat del barri antic de Manresa. És una de les entrades de l’Ateneu popular La Sèquia de Manresa, al número 11 del Carrer Sant Miquel.

Començarem a les 11 del matí i hi serem fins havent dinat. Com sempre hi haurà paella popular de verdures i posarem músqueta i un barril amb llenya cremant per fer caliu. Tindrem el Punt d’Intercanvi obert i explicarem el projecte a les que encara no ens heu visitat els dimarts.

Si vols venir a posar parada, t’esperem a les 11h del matí amb la teva taula i productes i com que el lloc és petitó, agrairem si pots avisarnos a horabages@gmail.com. No es pot accedir ben bé fins a lloc amb vehicle. Per acostar-s’hi al màxim, es pot entrar per la plaça Europa, baixar pel joc de la pilota fins al carrer Sobrerroca, després pujar cap a la plaça del Carme i baixar marxa enrera pel carrer sabateria fins davant de l’entrada del teatre Els Carlins. Allà podràs descarregar i després tindràs la difícil tasca de buscar lloc d’aparcament. Una opció és el pàrking de la Renfe.

Feliç Intercanvi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.