Quota de participació 2019

Avui dia 7 d’abril fem el cobrament de 1ħ corresponent a la quota de participació a l’Ecoxarxa del Bages a tots els comptes oberts fa més d’un any, tal com vam anunciar per correu fa algunes setmanes. Moltes gràcies a totes les xarxistes la vostra aportació al pot comú!

Col·laboració amb tasques

És possible també convalidar la quota fent directament alguna de les tasques de gestió o difusió de la moneda social enlloc de pagar la quota anual.

Si així ho prefereixes pots mirar aquesta llista de tasques i enviar-nos la teva proposta a horabages@gmail.com o venir a una assemblea a explicar-nos-ho. També estem oberts a escoltar les teves idees o a reconèixer les tasques de dinamització de la moneda social que ja estàs duent a terme.

Quan facis alguna d’aquestes col·laboracions directes contacta’ns al correu per retornar-te l’import de la quota.

Comptes inactius

Aquells comptes amb més de dos anys sense cap intercanvi se’ls retornarà automàticament la quota i se’ls donarà de baixa el 29 d’abril. Una setmana abans avisarem per correu. Si és el teu cas però vols reactivar el teu ús de la moneda social i assumir el pagament de la quota, respon el correu d’avís i mantindrem el teu compte activat. En tot cas sempre es podrà reactivar el compte en el futur.

Objectius

Els objectius que perseguim amb aquesta iniciativa de la quota anual són els següents:

  • Cobrir part del cost del Punt d’Intercanvi, projecte del que estem molt orgulloses i que ha estat un revulsiu per l’ús de la moneda social.
  • Cobrir les altres despeses de funcionament de l’Ecoxarxa.: La plataforma IntegralCES i altres despeses de material de difusió, quan abonem el transport o convidem a dinar les persones que vénen a xerrar o a actuar a alguns Mercats de l’Estraperlo, etc.
  • Repartir millor les tasques de gestió i dinamització de l’Ecoxarxa entre tots els seus membres. Volem construir una nova economia on tothom col·labora i tothom pot decidir.
  • Fer créixer la xarxa de moneda social del Bages i Moianès amb més treball voluntari i capacitat de remunerar algunes tasques.
  • Tancar els comptes inactius. Volem que totes les ofertes i tots els comptes que hi hagi a l’Ecoxarxa siguin actualitzats i realment disponibles. Pensem que la quota de 1ħ anual ajudarà a tancar aquells comptes que pel motiu que sigui ja no estan interessats en seguir formant-ne part.

Com sempre, això és una iniciativa que hem anat modificant segons l’experiència. Si tens idees sobre com millorar-ho, vine a compartir-les a l’assemblea de l’Ecoxarxa. I moltes gràcies per la teva aportació en la construcció d’una altra economia on les persones i el territori són al centre.

Moltes gràcies per la teva aportació! Juntes fem possible una altra economia 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.