Diumenge 28 Mercat de l’Estraperlo a La Plana

Aquest diumenge 28 tornem a La Plana a fer-hi el Mercat de l’Estraperlo! Tot el cap de setmana hi ha actuacions artístiques diverses dins el Festivalet de La Plana que culminarà amb el mercat diumenge al matí. També hi haurà Jam amb micro obert i dinar popular.

Com sempre, per venir a posar parada només has de ser a a les 10:30h del matí del diumenge a La Plana, Santa Maria d’Oló (com arribar-hi!), amb els teus productes i taula i cadira i preparada per passar un matí intercanviant productes artesans, artístics, ecològics i passant una bona estona. L’entorn és immillorable!

A la tarda, després del mercat i el dinar, farem l’assemblea mensual de l’Ecoxarxa. Els temes que tenim per parlar inclouen: Cobrament de la quota, Grup de dinamització de serveis, Mostra d’Economia Social i Solidària de Manresa, Propers Mercats.

festivaletdina3-02-1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.