1 de juny Mercat de l’Estraperlo dins la Festa del Riu de Manresa

manresa2019.pngAquest dissabte 1 de juny l’esplanada de sota el Pont Nou de Manresa acollirà la Mostra d’Economia Social i Solidària que enguany s’ha sumat a la Festa del Riu, i el Mercat de l’Estraperlo també hi serem. Mapa d’ubicació

Des de les 10h del matí, hi serem com sempre amb les parades de productes alimentaris ecològics, artesanals i artístics. Hi haurà també una fira amb les cooperatives i altres entitats de l’Economia Social i Solidària de la comarca, i a més hi haurà un munt de concerts i activitats de tota mena que han organitzat des de la Festa del Riu. Teniu la programació a festadelriu.cat.

Aquest any tots els pagaments es faran en hores. Per això imprimirem, per primera vegada, bitllets d’hores que només valdran aquest dia. Les visitants podran aconseguir aquests bitllets o bé canviant-los per euros o bé per hores virtuals -les de sempre!-. En acabat, les parades podran recuperar els euros o hores virtuals a canvi dels bitllets aconseguits, que deixaran de valdre.

Amb aquesta acció busquem donar a conèixer la moneda social i fer reflexionar a tothom sobre el paper dels diners: què són, per què ens serveixen i per què ens esclavitzen. I pensar en com transforma el nostre entorn i les nostres relacions si fem servir més les hores i menys els euros.

Estraperlistes: si voleu venir a posar parada només cal que porteu la vostra taula i productes i arribeu abans de les 10h del matí per a poder descarregar còmodament, i si ens podeu avisar a horabages@gmail.com millor per a poder fer previsió. Animeu-vos, que preveiem que hi haurà molt ambient!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.