Mercat el 18 de Maig a Sallent

somterramaig2019.png

Com cada primavera el Mercat de l’Estraperlo fa parada a Sallent! El dissabte 18 de Maig des de les 10h del matí i fins havent dinat serem a la Plaça de la Pau i unirem forces amb el mercat ecològic i de proximitat Som Terra, impulsat per les companyes de La Brolla, L’Ateneu Rocaus i el CDR de Sallent.

Com sempre, hi haurà les parades de productes alimentaris ecològics i de proximitat, d’artesanies i art local; també pots venir a conèixer la moneda social si encara no en fas ús. Aquesta vegada tindrem a més un taller de conserves a càrrec de l’Amàlia i la Gemma a les 11h i vermut musical amb LaTrup abans de dinar la paella vegetariana popular. I sobretot, un dia de compartir, d’intercanvi, de bon ambient i de bons aliments 🙂

Si vols venir a posar parada, només cal que siguis abans de les 10h amb la teva taula, cadira i productes. Si pot ser avisa’ns a horabages@gmail.com per a una millor planificació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.