Diumenge 13 jornada assembleària de l’Ecoxarxa del Bages

Actualització: Degut a que segueix vigent el confinament municipal de cap de setmana, estem valorant de canviar el dia de la jornada assembleària. Si vols estar-ne al corrent envia’ns un correu!

Pensem que és essencial seguir organitzant-nos per construir alternatives que puguin superar el sistema actual. Per això proposem, com cada any aquesta època, fer una trobada el dia 13 de desembre en un entorn natural, a Cal Feixas de Camps (Fonollosa), per avaluar la marxa de la moneda social al Bages d’aquest últim any i discutir les línies estratègiques que seguirem a partir d’ara.

Començarem a les 9:30h, amb esmorzar a càrrec de l’Ecoxarxa. Després d’una dinàmica inicial ja entrarem en contingut. Per dinar proposem que cadascú porti alguna cosa per compartir. Tindrem brasa per a poder-hi coure verdura o carn o torrar pa. La intenció és seguir a la tarda, però acabarem abans que es faci fosc del tot.

Entre els temes que tenim previst tractar-hi hi ha la definició d’un manifest que pugui proposar una visió política des de l’ecoxarxa, l’organització d’un festival per a celebrar els 10 anys de la moneda social i, com sempre, seguir pensant maneres de dinamitzar la moneda social al Bages.

Totes les persones de l’Ecoxarxa estan convidades a participar-hi. Si habitualment no assisteixes a les assemblees ordinàries, aquest és un bon dia per venir. Per a fer previsió de l’aforament necessitem que tothom s’inscrigui enviant un mail a horabages@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.