Diumenge 25 mercat a La Plana

Aquest diumenge 25 d’abril farem el segon Mercat de l’Estraperlo de l’any a La Plana, al municipi de Santa Maria d’Oló. El mercat començarà a les 11, farem una xerrada de presentació futur software de gestió de monedes socials Komunitin i tindrem paella vegetariana per dinar. El mercat forma part del programa del Festivalet de La Plana ’21 i hi haurà actuacions dels artistes residents.

Tothom pot posar parada i és gratuït: només avisa’ns a horabages@gmail.com o al telèfon que surt al cartell i sigues a les 11h a lloc amb la teva taula i cadira i productes. El Mercat de l’Estraperlo és un lloc per a l’intercanvi de productes i converses. Un lloc per a adquirir productes alimentaris i artesans, locals i ecològics, i per a conèixer i fer anar la moneda social del Bages.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.