Jornada assembleària el 13 de Febrer

Durant aquests 10 anys que fa que dura l’aventura de la moneda social del Bages, gairebé cada hivern busquem un dia per replantejar-nos amb calma quina és l’estratègia que estem seguint i quins objectius ens marquem per l’any que vé.

Enguany serà el diumente 13 de febrer a Cal Verdaguer d’Avinyó (com arribar-hi!).

Per preveure àpats i espais necessitem que us inscriviu aquí:

La jornada és oberta a tots els membres de l’Ecoxarxa. És la millor ocasió per a que pugueu acostar-vos aquelles persones que normalment no veniu a les assemblees però us interessa la gestió del col·lectiu. El format serà similar a d’altres ocasions:

  • Començarem amb un esmorzar -convida l’Ecoxarxa!- a les 9:30h, per estar ja tothom a punt de començar a les 10h.
  • El primer punt serà un resum d’estadístiques de la moneda social del Bages d’aquest any en comparació amb els anteriors i de les conclusions que podem extreure de l’enquesta que vam passar a tots els membres.

Tenim força temes per debatre i treballar, així que els hem dividit en dos blocs: l’econòmic i el polític.

  • El bloc econòmic té tres temes: el Punt d’Intercanvi, la dinamització de la moneda i l’intercanvi d’hores per euros. Treballarem aquests temes al matí en grups reduïts i exposarem les propostes que en surtin a la resta.
  • Al migdia farem dinar a base de calçotada i brasa amb productes del Punt d’Intercanvi. Aquí sí que ens repartirem el cost entre els assistents.
  • A la tarda farem el bloc polític o social, amb els temes: enxarxament amb altres col·lectius, governança i comunicació, Estraperlos i activitats, i manifest. Farem la mateixa dinàmica de grups petits i acabarem amb plenari on ratificarem tots els acords de la jornada.
  • No plegarem més enllà de les 18:30h!

L’objectiu de la jornada és tenir clar el rumb de l’Ecoxarxa almenys fins la propera jornada assembleària; intentar fer el més útil i transformadora possible aquesta eina que tenim que és la moneda social i també aprofundir en la sostenibilitat i democràcia interna del col·lectiu.

Insistim que si et planteges donar un cop de mà amb l’Ecoxarxa aquesta és la millor ocasió per començar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.