Mercat de l’Estraperlo a Vidàlia i properes activitats

El vell món està enfonsant-se amb la crisi energètica, la guerra, l’increment de preus del menjar… Des de l’Ecoxarxa ja fa temps que mirem de buscar altres maneres d’organitzar-nos que siguin sostenibles i justes que cada vegada seran més necessàries. Pensem que la manera més efectiva que tenim de resistir el col·lapse és anar teixint xarxa personal i econòmica i per això proposem algunes activitats per trobar-nos aquests dies:

El diumenge 29 de maig ens trobarem a Vidàlia (Colònia Vidal, Puig-reig) per fer mercat de l’Estraperlo. Ja saps que per posar parada només cal que estiguis allà a les 11h amb la teva taula i productes. És una gran ocasió per conèixer la moneda social i fer tertúlia, i a més podrem conèixer també el projecte de comunitat de Vidàlia.

El dimarts 24 de maig en horari de Punt d’Intercanvi la psicòloga Queralt Altarriba farà el taller Psicologia corporal: practicant la presència sobre psicologia gestal i cos amb taquilla inversa de moneda social.

I recordem també que, a més de cada dimarts tarda, el dissabte 4 de juny obrim el Punt d’Intercanvi en horari de vermut d’11h a 14h, amb la terrassa més fresca del barri vell manresà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.