20 de Novembre a Navàs: estraperlo i jornades del món rural

Els amics i amigues de l’Ateneu Popular La Feixa de Navàs han organitzat les I Jornades del món rural i artesania amb un títol ben suggerent: Agafem les Regnes. Això serà el diumenge 20 de Novembre a la Plaça de l’Església de Navàs.

Dins aquesta jornada volem convidar a tothom a venir al Mercat de l’Estraperlo que també hi farem. El mercat comença a les 10h i fins l’hora de dinar. Com sempre, per venir a posar parada només cal que porteu la vostra taula, cadira i productes. I també, sisplau, aviseu-nos quan abans al mail horabages@gmail.com o per alguna de les nostres XXSS.

Si voleu assegurar que teniu dinar i per ajudar en la planificació inscriviu-vos aquí: https://docs.google.com/forms/d/1Hnxwbc5T4VhDSEqI26QIuDRngxW1p9CTzw7g1rna1A8/prefill Mirarem que es pugui pagar en hores però encara ens estem coordinant.

A més del mercat, l’Ecoxarxa també participem a les jornades amb una xerrada havent dinat amb títol Suport mutu i moneda social per encarar el col·lapse, a càrrec de Mariona Bosch i Esteve Badia.

Fins diumenge 20!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.