5M Jornada Assembleària de l’Ecoxarxa del Bages

Amb el fred i la baixada de ritme de mercats i activitats fem la Jornada Assembleària de l’Ecoxarxa del Bages. És l’espai per repensar el rumb de l’ecoxarxa, revisar l’estratègia i marcar-nos objectius pel proper any. Aquesta vegada serà el diumenge 5 de març a Cal Massana de Camps.

Per fer previsió de l’esmorzar, dinamització del reball i espais necessitem que us inscriviu aquí:

Començarem a les 9:30 amb esmorzar -convida l’Ecoxarxa!- per estar a les 10h tothom a punt d’entrar en matèria. Farem una dinàmica inicial d’escalfament i revisarem l’últim any dela moneda social en xifres. Després treballarem dos dels temes que tenim preparats fins l’hora de dinar. El dinar és “de traje”, és a dir, compartirem el que portem entre tothom. Això sí, hi haurà una brasa per coure el que convingui. A la tarda seguirem amb els dos temes restants dels 4 que hem preparat i finalment farem el recull de conclusions i acords. Prometem que a les 18:30h ja haurem acabat!

Aquesta vegada hi ha un tema que volem treballar especialment i que potser no hem tingut prou en compte fins ara: l’Acollida de nous membres. Tant els nous membres de la xarxa com les incorporacions a l’assembla. Si normalment la jornada assembleària ja és la millor ocasió per començar a participar a l’assemblea de l’Ecoxarxa, aquest any encara més! A més d’aquesta qüestió, hi haurà tres temes més que són ja vells coneguts però que cal seguir treballant: la dinamització de la moneda social, el Punt d’Intercanvi i els Mercats de l’Estraperlo.

Insistim que si et planteges donar un cop de mà amb l’Ecoxarxa aquesta és la millor ocasió per començar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.